Λαχταριστή σοκολατίνα από τον Λάζαρο!
Σοκολατίνα
Χτυπάμε στο μίξερ
Υλικά:
1 φλιτζάνι ζάχαρη
5 - 6 κουταλιές σούπας κακάο
4 αυγά
1 φλιτζάνι λάδι
μία κουταλιά τσαγιού σόδα ή μπέικιν πάουντερ
ένα ποτήρι γάλα
δύο ποτήρια αλεύρι
βανίλια
κανέλα
Λαδώνουμε, αλευρώνουμε το ταψί.
Ψήνουμε τη ζύμη σε περίπου 150 βαθμούς Κελσίου.
Αφού κρυώσει φτιάχνουμε σιρόπι.
Υλικά για το σιρόπι:
3 φλιτζάνια ζάχαρη
3 φλιτζάνια νερό
Βράζουμε τα υλικά για 10 λεπτά.
Όταν είναι έτοιμο το σιρόπι το ρίχνουμε σιγά-σιγά με το κουτάλι, βρέχοντας το παντεσπάνι.
Διακόσμηση:
Κόβουμε δύο μπανάνες σε λεπτές φέτες και τις στρώνουμε. Από πάνω ρίχνουμε λιωμένη κουβερτούρα .
Ο Λάζαρος σας εύχεται να απολαύσετε τη σοκολατίνα του! |
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου