Ραγισμένα μπισκότα. Μια λαχταριστή συνταγή από τη Βάγια.

 Ραγισμένα μπισκότα της Βάγιας



Υλικά:

125 γραμ. ζάχαρη

300 γραμ. αλεύρι

1 πρέζα αλάτι

1 πρέζα κανέλα

1 φλιτζάνι ηλιέλαιο

2 αυγά

2 βανίλιες

3 κουταλιές της σούπας κακάο

Άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα.

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα στερεά υλικά. Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη και το ηλιέλαιο.

Μετά τα ανακατεύουμε όλα μαζί και βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη για μισή ώρα.

Τέλος, κάνουμε μπαλάκια, τα βουτάμε στην άχνη και ψήνουμε για 12 λεπτά στους 180 βαθμούς C αέρα.

Καλή επιτυχία!!!  




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις